Изберете език  

Системи FLEX-C-MENT

Системи за щампован бетон по стени и подове

Американската компания FLEX-C-MENT е лидер в системите за щампован бетон по стени и тънки полимербетонни покрития за подове. Комплескната гама продукти за изпълнение на щампован бетон по стени или тънки покрития (1-2 см) по подове се предлага заедно с обучение за изпълнители на тези системи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продуктът на FLEX-C-MENT за стени WALL-MIX e формулиран до голяма степен като за изпълнение на скулптури. Той е суха циментова смес, създадена специално за дълбоки стенни текстури, пресъздаващи реалистичен 3D вид на различни видове каменни зидарии, тухли, скали. WALL-MIX е тестван и усъвършенстван с времето, за да придобие оптимални характеристики. Той е лек изолационен материал, който се нанася като покритие директно върху измазани или неизмазани тухлени или бетонови стени, както и върху итонг, гипсокартон, топлоизолации и други стабилни повърхности. WALL-MIX се нанася обикновено с дебелина от 10 до 25 мм, но може да бъде нанесен и дори до 7 см. Прилага се за външни и вътрешни стени, камини, цокли, огради, подпорни стени, комини и др. 

Уникалният продукт за подове OVERLAY MIX е циментова суха смес, създадена да издържа на износване-за интерион и екстериор. Полага се като покритие върху съществуващи, структурно здрави бетонови повърхности, с дебелина 1-2 см, в зависимост от избрания релеф. Могат да се използват всички видове щампи за традиционния щампован бетон, както и индивидуален дизайн.
Декоративният щампован бетон на FLEX-C-MENTе революционна система, която позволява практически изпълнение в много кратки срокове.
Системите на FLEX-C-MENTне изискват пясъкоструене, фрезоване или начукване на повърхността. Този специален начин за изпълнение на щампован бетон намалява труда за подготвителни работи, необходим при други системи.
Сертифицираните изпълнители на FLEX-C-MENTизпълняват щампования бетон директно върху съществуващите повърхности на място.
Още информация на американския сайт: www.flex-c-ment.com 
и на сайта на производителя за Европа и Близкия изток: www.dekorbeton.com