Изберете език  

AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER импрегнатор, химически втвърдител и прахоелиминатор за индустриални бетонови подове

Описание

Безцветна проникваща течност, на литиевo-хибридна основа - за защита и подобряване на издържливостта на индустриални бетонови подове. Прониква в повърхността на бетона и остава там завинаги. С химичната си реакция запълва порите и това увеличава износоустойчивостта, блокира прахоотделянето, ограничава проникването на течности и замърсители, придава на бетона мек блясък. Опаковка: кофи по 20 л.

Купи

Цена: 450.00 лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ

ОПИСАНИЕ

AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER уплътнител и химически втвърдител за бетон е готовa за употреба, безцветна течност, която прави бетона по-твърд и блокира прахоотделянето на молекулярно ниво. Осигурява значително повишаване на износоустойчивостта и химическата устойчивост и увеличава трайността на повърхността в сравнение с нетретиран бетон. След като AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER се нанесе и проникне в повърхността на бетона, се осъществява химична реакция, която формира вторичен продукт, който запълва порите на бетона. AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER увеличава твърдостта на бетона, елиминира запрашаването и отделянето на частици. AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER е химически разработен, за да предостави навременни, бързи и постоянни резултати. Продуктът просто се пръска и повърхността се поддържа влажна за 15 минути. В този кратък период от време, безцветната течност бързо прониква в повърхността. За разлика от традиционните уплътнители AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER не изисква да се разнася с четка или да се изплаква с вода. След прилагането му, бетоновите повърхности получават подобрена защита и блясък, в комбинация с ненадмината устойчивост на износване. Този безопасен за околната среда продукт на водна основа, има нулево съдържание на летливи вещества (VOC) и предлага атрактивнa опция в екологичното строителство.

ПРИЛОЖЕНИЕ

AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER се препоръчва за употреба, където се изисква по-твърда, безпрашна и с повишена химическа устойчивост повърхност, устойчива на абразия. Идеален е за приложение на подове в промишлени предприятия и складове, силози за съхранение, пречиствателни станции, съоръжения за химическа обработка, рафинерии и подове с тежък пешеходен трафик, като например обществени и търговски центрове, спортни зали, стадиони, болници, летища, музеи. AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER може успешно да се използва и в комбинация с сухи повърхностни втвърдители (посипки). 

СПЕСИФИКАЦИИ

• Съответства с изискванията SCAQMD за максимално допустими летливи вещества (VOC).

• Третираната повърхност се приема от USDA.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА

• Вътрешната молекулна реакция прониква дълбоко в бетона, за да уплътни и втвърди повърхността, като спомага и за предотвратяване навлизането на влага и други чужди тела в нея.

• Бърза, лесна и безпроблемна процедурата за нанасяне (без размиване и изплакване с вода).

• Не изисква разнасяне с четка за улесняване проникването в повърхността или изплакване с вода (с изключение, ако някъде са се образували локви).

• Устойчивост на замразяване / размразяване.

• Третираните повърхности не отделят прах и имат подобрена устойчивост на химикали, петролни продукти и абразия.

• Осигурява постоянен, атрактивен блясък със способността да се полира..

• Предпазва от надраскване или обелване.

• Осигурява здрава, защитена повърхност, която няма да пожълтее, обезцвети или пък да остават следи от пешеходен и автомобилен трафик.

• Подобрена светло отражателност.

• Може да бъде търкан с четки или падове.

• Съвместим с препарати за допълнителна защита/блясък на повърхността, като BELLATRIX (USA) за още по-високи качества на бетоновия под.

• Готов за употреба от контейнер и лесен за употреба. Спестява време за полиране/почистване.

• За употреба на закрито или на открито.

• Безвреден за околната среда, безопасен.

• VOC съдържанието е 0,00 грама / L.

РАЗХОДНА НОРМА за готов работен разтвор

Tип повърхност                     ft2/gal           m2/l      ___      л/м2

*Пресен (новоположен)    650-800    15.95-19.63     0.051-0.063

Съшествуващ (шлайфан) 450-600    11.04-14.72     0.068-0.091

Съществуващ (рясан)       300-400       7.36-9.82     0.100-0.136

*Когато се използва като влагозадържащ агент на новоположен бетон.

Забележка: Разходът може да варира в зависимост от финиша и порьозността на бетона

ОПАКОВКА

Кофи по 20 л. 

ТРАЙНОСТ (ТИПИЧНА)

Една година в оригинална, неотворена опаковка.

ЕКОЛОГИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Може да допринесе своя дял към следните кредити LEED: EQ Credit 4.2: с ниско емисионни материали: бои и покрития MR Credit 5.1: Регионална Материали: 10%, извлечени, обработени и произведени регионално MR Credit 5.2: Регионална Материали: 20%, извлечени, обработени & произведени регионално.

НАНАСЯНЕ

Подготовка на повърхността ... Пресен бетон: На пресно положен бетон AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER може да бъде нанесен,  като влагозадържащо покритие (кюринг), след финалното шлайфане. Когато е предвидена друга влагозадържаща мембрана (кюринг) и течен втвърдител, положете първо AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER веднага след финалната обработка, а след това и влагозадържащото покритие. Може да нанесете AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER и след няколко дни, стига повърхността да е чиста, за да може да прониква препарата в повърхността. Съществуващ (стар) бетон: Повърхността трябва да бъде чиста и структурно здрава. Отстранете всички остатъци, влагозадържащи покрития (кюринги), масла, импрегнатори, замърсители и циментово мляко, попълнете и ремонтирайте всички дупки, пукнатини и повредени зони,  преди прилагането на AMERIPOLISH 3D HSL.

Разбъркване ... За оптимална работа, се препоръчва внимателно разбъркване или разклащане на баката с материала.

Начин на полагане ... Пресен бетон: Материалът е готов за употреба..Нанесете го с помощта на пръскачка с ниско налягане и разнясяйте по повърхността с микрофибърен моп. Не позволявайте на материала да остава на локвички на повърхността. Повърхността трябва да е мокра 15 минути. Ако изсъхне преди изтичането на 15-те минути, напръскайте отново изсъхналите зони. Оставете да изсъхне. Съществуващ (стар) бетон: Наситете повърхността с разтвор на AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER с пръскачка и разнасяйте по цялата площ с микрофибърен моп. Поддържайте влажна повърхноста в продължение на 15 минути, но не позволявайте материал да се стича и образува локви. ЗАБЕЛЕЖКА: Обърнете специално внимание на порести и / или сухи области, обикновено при кофражите или в края на полето. Тези области трябва да се поддържат мокри през цялото време. След това оставете повърхността да изсъхне.

Излъскване ... AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER може да бъде излъскан до висок блясък на твърдо шлайфани бетонови настилки. Необходима е високоскоростна роторна (2000-2200 об/мин) полираща машина с подходящи падове за поддръжка.

ВНИМАНИЕ ... Веднага измийте с вода, ако сте напръскали с материала повърхности като стъкло, алуминий, или високо полирани такива, за да се избегне ецване на повърхноста.

Време за съхнене ... 2 - 4 часа. AMERIPOLISH 3D HSL изсъхва много бързо върху нов бетон. Времето за съхнене може да бъде по-дълго при стари бетони в зависимост от състоянието им. Ограничете пешеходния трафик за поне 4 часа, за предпочитане 12 часа.

Почистване ... Докато са все още мокри инструментите могат да се почистват бързо и лесно със сапун и вода.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Да не се полага, ако температурата на бетона е по-малка от 4 ° C или над 38 °C. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ. Ако е бил замръзнал, продуктът трябва да се размрази и разбълника леко преди употреба.

ОПАСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

AMERIPOLISH 3D HSL DENSIFIER е негорим. (Точка на възпламеняване > 210 ° F.) Директен контакт ще доведе до дразнене на кожата и очите. Вдишването на мъгла от продукта може да да доведе до дразнене на дихателните пътища. Обърнете се към Информационния лист за безопасност (MSDS) за пълна информация относно здраве и безопасност.