Изберете език  

FLEX GRIP добавка за нехлъзгавост

Описание

FLEX GRIP е добавка за нехлъзгавост и представлява фино смлян полимерен материал, който се добавя към импрегнатори за бетон. 

FLEX GRIP осигурява подобрена химическа устойчивост и повишена устойчивост на износване, като едновременно с това осигурява по-добър комфорт при ходене с боси крака върху третираните повърхности.

ОПАКОВКА

Бутилки по 500 гр. 

 

ПОКРИТИЕ

1 бутилка 500 гр. FLEX GRIP се препоръчва за добавяне към 7-10 л  имрегнатор (50-70 гр/1 литър).

 

 

Купи

Цена: 18.00 лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

УПОТРЕБА

FLEX GRIP е идеален за използване в зони, в които се желае нехлъзгава повърхност. Това включва пътеки, рампи, гаражни подове, около басейни, вътрешни дворове, и други повърхности.

 

НАНАСЯНЕ

Разходната норма е 50-70 гр/1 литър импрегнатор. Разбърквайте, докато добавяте FLEX GRIP към кофата с импрегнатора. Продуктът може да плува в началото, но веднъж като се омокри ще се размеси по-лесно. Oт време на време трябва да се разбърквате импрегнатора по време на полагането, за да се запазят частиците добре разбъркани в покритието. Препоръчва се при употреба с непознат импрегнатор, да се смеси малко тестово количество и да се пробва нанасяне на малък участък.

Време за съхнене ... Следвайте указанията за импрегнатора.

Почистване ... Следвайте указанията за импрегнатора.

 

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

FLEX GRIP ще увеличи ефекта на текстуриране на импрегнатора, но добавянето на противоплъзгаща добавка не следва да се разглежда, че гарантира под „без хлъзгане“, „антиплъзгащ“ или „антиподхлъзващ“.

 

ОПАСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

FLEX GRIP не е опасен и не съдържа силициев двуокис, но трябва да се третира като неприятен прах, докато бъде включват в носителя си. Използвайте с адекватна вентилация. Носете подходяща противопрахова филтърна маска, за да избегнете вдишването на праховите частици. Ако получите виене на свят, главоболие, или сълзене на очите, напуснете зоната незабавно и идете на чист въздух. При контакт с очите, изплакнете с големи количества вода за поне 15 минути. Да се ​​потърси лекарска помощ, ако дразненето продължава. Не приемайте вътрешно. При поглъщане да се потърси медицинска помощ незабавно. Да се ​​съхранява на недостъпно за деца място. Затваряйте опаковката след всяка употреба. Използвайте защитно облекло, за да се избегне контакт с кожата и очите.

 

 

Скоро разглеждани